ayahuasca

Is Psilohuasca iets voor mij?


Is Psilohuasca iets voor mij?

Ayahuasca (en dus de psilohuasca) drink je niet voor de lol. Wanneer je besluit aan een ceremonie deel te nemen, besef je dan goed waarom je dit wil gaan doen.

Het verandert de koers van je leven en de kijk op de werkelijkheid. Het confronteert je met je schaduwkanten, je diepste weggestopte geheimen, en je grootste pijn. Bedenk bij jezelf, Wil ik dit echt? 

Een ceremonie is alleen geschikt voor diegene die bereid is om aan zichzelf te werken. Die verantwoordelijk wil nemen voor zichzelf en het leven. Het is niet iets wat zomaar voor de lol genomen kan worden.

Ayahuasca en truffels zijn effectief voor mensen die bereid zijn al hun sub- persoonlijkheden onder ogen durven (en willen) te komen. De persoon moet er echt klaar voor zijn.

Moeder ayahuasca en de magic truffel roepen jou op het juiste moment, het is een inner-calling die voortvloeit vanuit de meest verborgen diepten van je ziel.

Het is een gevoel, een weten, een antwoord op een jaren van gebed en soul searching.

De roep is iets groots, iets belangrijks, dus wanneer je het niet zeker weet, dan is het geen calling. Maar wanneer de roep er is, klaar en bereid dit aan te gaan, laat moeder ayahuasca je zien hoe je kunt genezen.

Deelnemen aan een ceremonie kan je helpen bij het aanpakken van verschillende aandoeningen. Denk aan (depressie, trauma, verslaving, burn- out etc.) maar ook geeft ze je inzicht in je lichamelijke klachten. Ze laat je dieper kijken naar de oorzaak hiervan.

We zijn vaak geneigd om te denken dat lichamelijke klachten ontstaan door een fysieke handeling. Lichamelijke klachten zijn echter vaak slechts een symptoom van een dieper gelegen oorzaak op emotioneel, mentaal of spiritueel vlak.

Een combinatie van ayahuasca en truffels laat je dieper kijken naar het verhaal achter het symptoom. Maar helpt ook bij levensvragen en/of zoektocht naar spirituele groei. Levensvragen als wie ben ik in wezen? Waarom doe ik wat ik doe? Of ‘wat is mijn doel in het leven?’ kunnen door het werken met moeder ayahuasca aan de oppervlakte komen, waardoor er inzichten opgedaan kunnen worden.

De opgedane inzichten kunnen dan vervolgens geïntegreerd worden in het leven en betekent veelal bewustwording van dingen die er echt toe doen en het opnieuw kunnen beleven van passie.

Met de therapeuten en coaches van Mundi Amor kun jij werken met moeder ayahuasca en de truffels om zo een diepgaand proces aangaan met jezelf, in een uiterst veilige setting met goede deskundigheid.

Wij helpen contact maken met je innerlijke wijsheid om zo naar de kern van jezelf/probleem of uitdaging aan te gaan en deze onder ogen te zien en op te lossen.