Kruidenstempels & borstelmassage

Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke producten ter bevordering van een gezonde lichaam en geest.

kruidenstempels & borstelmassage

Door de huid op een speciale wijze te borstelen, worden de stofwisseling en de doorbloeding bevorderd, wat nieuwe energie geeft. Tevens worden dode huidcellen verwijderd waardoor gifstoffen het lichaam beter kunnen verlaten.De huid wordt meteen gladder en zachter en ziet er mooier en gezonder uit. De werking is ontspannend en zowel fysiek als mentaal merkbaar.

Voor verdere afvoer van afvalstoffen volgt een peeling.

De kruidenstempel is een welkome aanvulling in een detox programma. Doordat de stofwisseling wordt gestimuleerd en de lymfestroom wordt gevolgd, kunnen afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd.

Er is sprake van een aantal functionele activiteiten, zoals de geneeskracht van specifieke kruiden, de thermische werking van warmte, en de ritmische beweging van de stempels. Door deze unieke combinatie gaat er niet alleen een heilzame werking uit van deze techniek, het zorgt ook voor een ontspannen geest en een verzorgde huid.