Thermofysische massage

Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke producten ter bevordering van een gezonde lichaam en geest.

thermofysische massage

Diepte massage waarbij gebruik gemaakt word van veen/ moorkussens, een geneeskrachtig product voor warmte- en koudetherapie. Het is de veelheid aan toepassingsmogelijkheden die deze massage zo geliefd maakt. Moor (veen) is een van de oudste natuurgeneesmiddelen , een wonderlijk eind product van een duizend jaar doorgaand proces.

De pijn verzachtende, ontstekingsremmende en activerende werking is aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken meerdere malen bevestigd. Veen(moor) werkt zelfs voor het hele organisme harmoniserend en zorgt voor een goede aarding. De heilzame kracht van deze moorkussens kunnen gebruikt worden voor verschillende behandelingen en ziekten.

Warmte therapie: verkrampingengewrichtspijnen & rugklachtenreumatische aandoeningenischias, spit in de rugmaag-, darm-, en nierpijnleverwikkelsmenstruatiepijnenverkoudheid en afvoer afvalstoffen (verzuring).

Koude therapie: migraine & hoofdpijnontstekingeninsectenbetenacute reumatische aandoeningenblessures, kneuzingen & verstuikingenom koorts te laten zakken.