Wat is Reiki?

Reiki is een eeuwen oude methode van werken met energie. Het Japanse woord reiki betekent ‘universele energie’. Rei betekent ‘universeel’ en Ki betekent energie. Het is een methode om energie op te nemen uit het energieveld om ons heen en te kunnen gebruiken voor jezelf en anderen. Het helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.

Reiki kent 3 graden en deze kun je verkrijgen door inwijdingen. Deze zorgen er als ware voor dat je word uitgelijnd en jouw aansluiten op het energieveld. De energie (Chi, Ki, of Prana genoemd) word door middel van handoplegging overgebracht en je leert verschillende hand posities. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrij komen. De energie kan weer vrij of vrij stromen waardoor klachten kunnen genezen of verminderen.

Cursus

Als Reiki-master leer anderen graag Reiki(fase1&2) door middel van een 1 daagse cursus. Reiki (fase 3&4) wordt gegeven in 2 dagen. In principe kan iedereen Reiki ontvangen en ermee werken. Tijdens de cursus van elke graad wordt u tevens ingewijd in de Reiki. Deelnemers van de cursus beschrijven dit als een erg mooie speciale ervaring We sluiten de lessen af met een certificaat.

Kosten voor deze cursus:

Reiki 1 € 120,-

Reiki 2 € 150,-

Reiki 3/4 € 200,-

Aanmelden:

Check de agenda voor data.

Voor meer informatie of eventuele mogelijkheden mail naar info@mundiamor.nl