Massage

Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke producten ter bevordering van een gezonde lichaam en geest.

detoxbehandeling

Een detox behandeling is gericht op het ontzuren en ontgiften van het lichaam. Tijdens een massage waarbij het lymfesysteem wordt geactiveerd, worden gifstoffen afgevoerd en het immuunsysteem versterkt.

Een peeling zorgt voor verwijdering van dode huidcellen en afvalstoffen.

Voor verdere afvoer van schadelijke stoffen en toevoeging van hoogwaardige mineralen, wordt gebruik gemaakt van een pakking.

Ook meditaties en visualisaties worden in deze behandeling gebruikt, deze hebben een indringende invloed op de psyche en het bewustzijn. Ook hierbij richten wij ons op het zich ontdoen van gifstoffen en overtollige ballast.

kruidenstempels & borstelmassage

Door de huid op een speciale wijze te borstelen, worden de stofwisseling en de doorbloeding bevorderd, wat nieuwe energie geeft. Tevens worden dode huidcellen verwijderd waardoor gifstoffen het lichaam beter kunnen verlaten.De huid wordt meteen gladder en zachter en ziet er mooier en gezonder uit. De werking is ontspannend en zowel fysiek als mentaal merkbaar.

Voor verdere afvoer van afvalstoffen volgt een peeling.

De kruidenstempel is een welkome aanvulling in een detox programma. Doordat de stofwisseling wordt gestimuleerd en de lymfestroom wordt gevolgd, kunnen afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd.

Er is sprake van een aantal functionele activiteiten, zoals de geneeskracht van specifieke kruiden, de thermische werking van warmte, en de ritmische beweging van de stempels. Door deze unieke combinatie gaat er niet alleen een heilzame werking uit van deze techniek, het zorgt ook voor een ontspannen geest en een verzorgde huid.

abhyanga massage

Deze unieke behandelvorm stamt uit de Ayurvedische traditie waarbij lichaam en geest zowel innerlijk als uiterlijk helemaal gereinigd worden. In deze behandeling wordt men heerlijk gemasseerd met esoterische olie en worden de marma punten aangepakt. Deze marma punten vormen de verbinding tussen het fysieke en het energetische lichaam (emotioneel, mentaal, spiritueel, karmisch).

Door de massage kan de energie via de marma punten tussen de lichamen stromen, waardoor direct oorzaak en gevolg worden behandeld. Bij deze massage zal men een diepe vorm van relaxatie en healing ervaren en constante harmonie. Een reinigende, vitaliserende, verjongende massage waarbij de energie weer beter gaat stromen.

sacred hotstone

Hierin wordt gewekt met oeroude technieken en tradities. Het betreft hier een combinatie van een aantal therapieën, krachten en mogelijkheden die tezamen een ongekende kracht in therapie kunnen geven.

Aardende en kosmische therapie: Verbinding met deze krachten via de stenen.

Energetische Healing: Activering van het zelfgenezend vermogen.

Massage: Draineren, activeren, regenereren.

Aroma-kruidentherapie: De kracht van esoterische oliën of kruiden.

Tijdens een massage kan men zich helemaal overgeven en ontspannen. Door gebruik van de warme stenen en door de energetische werking van de sacred hotstone komt men in een andere soort van dimensie waardoor er meer bewustwording ontstaat en men heel dicht bij zichzelf uitkomt. Men kan voelen wat er diep van binnen gebeurt.

Een aardende massage voor wie een stapje verder wil zetten in zijn/haar leven.

energetische massage

De massage is bedoeld om je energie weer te voelen en te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energie kanalen te openen en vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren.

Er wordt gebruik gemaakt van lange zachte effleurages (strijkingen) met handen of vingertoppen. De punten die op meridianen of chakra’s liggen worden gemasseerd. Zo wordt je uitgenodigd om te voelen wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Gedurende massage kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Dit kan zorgen voor een bewustwordingsproces. Het gaat erom dat je dan emoties herkent, aanvaard als een deel van jezelf, als je dit doet dan bevrijd je jezelf van blokkades en vindt er heling plaats.

thermofysische massage

Diepte massage waarbij gebruik gemaakt word van veen/ moorkussens, een geneeskrachtig product voor warmte- en koudetherapie. Het is de veelheid aan toepassingsmogelijkheden die deze massage zo geliefd maakt. Moor (veen) is een van de oudste natuurgeneesmiddelen , een wonderlijk eind product van een duizend jaar doorgaand proces.

De pijn verzachtende, ontstekingsremmende en activerende werking is aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken meerdere malen bevestigd. Veen(moor) werkt zelfs voor het hele organisme harmoniserend en zorgt voor een goede aarding. De heilzame kracht van deze moorkussens kunnen gebruikt worden voor verschillende behandelingen en ziekten.

Warmte therapie: verkrampingengewrichtspijnen & rugklachtenreumatische aandoeningenischias, spit in de rugmaag-, darm-, en nierpijnleverwikkelsmenstruatiepijnenverkoudheid en afvoer afvalstoffen (verzuring).

Koude therapie: migraine & hoofdpijnontstekingeninsectenbetenacute reumatische aandoeningenblessures, kneuzingen & verstuikingenom koorts te laten zakken.