Rite of the womb

Sjamanistisch inwijdingsritueel voor vrouwen  

Bekrachtig jouw vrouw zijn  

De 13e rite of the womb (het ritueel voor heling van de baarmoeder) De rite komt oorspronkelijk bij de Shipibo Nation uit de Amazone vandaan. Via The Four Winds Society is deze rite hier terecht genomen. De naam 13e rite heeft te maken met 13 maanstonden die een vrouw heeft in een jaar.

De 13e rite is een cadeau voor jezelf. Door de energie en inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeders of verwondingen uit een verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Echter, Nu is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent; Krachtig vol power maar ook liefdevol, zacht en wijs.

De vrouwen spirit van de jungle herinnert ons aan een eenvoudige en essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek voor angst en pijn te bewaren.

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Tijdens deze bijzondere samenkomst creëren we een veilige plek, een vrouwen cirkel waarin we onze baarmoeder eren. We maken contact met datgene wat je los wil laten. Nadat er weer creatie- ruimte is ontstaan maak je contact met wat je wil manifesteren. We maken hiervoor gebruik van bloemen, stenen, water en meditatie. Hierna wordt te rite overgedragen door de womb keeper. Door handoplegging is er een energetische overdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn. We vieren dit met muziek en dans.

Deze rite is geschikt voor alle vrouwen. Ook voor vrouwen in de overgang, of die geen baarmoeder meer hebben, vrouwen met of zonder kinderwens.

Je kunt deze rite, nadat je die ontvangen hebt, weer doorgeven aan andere vrouwen.

Check onze agenda voor data.

Kosten voor deze workshop zijn 55 euro.