Munay-Ki inwijdingen

Munay- ki zou je kunnen vertalen als in:

Ik houd van je vanuit het diept vanuit mijn zijn. De inwijdingen herstellen de verbinding met je innerlijke kracht, versnelde transformatie naar een hoger bewustzijn, verlichting en wereldvrede.

De negen inwijdingen van de Munay-Ki zijn een geschenk van de Inca’s welke aan ons over zijn gedragen door de Q ’eros sjamanen uit het Andes gebergte welke de laatste afstammelingen zijn van de Inca’s.

Evolutie vindt normaal gesproken plaats gedurende vele generaties, deze inwijdingen maken het mogelijk dat je evolutie met een kwantumsprong plaatsvindt. De Munay-Ki zijn de codes voor de nieuwe tijd, de nieuwe mens en worden gegeven in de vorm van negen inwijdingen. In feite zijn het downloads van nieuwe software vanuit “het veld”. De poort waardoorheen deze energie overdracht plaats vindt in het chakra-systeem. De chakra’s zijn verbonden met ons ruggenmerg en geven zo heel direct door aan ons neurofysiologisch systeem en brein. De eerste zeven inwijdingen waren er altijd al, de achtste en negende sinds kort. In eerste instantie werden de inwijdingen door de sjamanen van het Andes gebergte aan de leerlingen doorgegeven wanneer deze er klaar voor was. De laatste inwijdingen kregen de Q ‘eros rechtstreeks vanuit de spirit hoog in de bergen.

Pas sinds 1949 kan de achtste inwijding van mens tot mens worden overgedragen en de laatste inwijding is pas sinds 2006 beschikbar om van mens tot mens overgedragen te worden. De Munay-Ki inwijdingen activeren je energieveld en haar kracht om te manifesteren en te creëren. Het transformeert je leven vanuit een basis van schaarste tot een basis van overvloed. De inwijdingen worden meestal in 2 tot 3 sessies gegeven. In het totaal ontvang je negen inwijdingen. Nadat je alle inwijdingen hebt ontvangen mag je deze ook weer doorgeven aan ieder andere persoon die deze wil ontvangen. Het is namelijk het doel om zoveel mogelijk positieve energie op de wereld te creëren.

Basis inwijdingen

Deze leggen het fundament voor je transformatieproces. Hiermee laat je het verleden los en geef je nieuwe richting aan je leven.

1 ste inwijding

Initiatie van de Heler (Hampe Karpay)

Met deze inwijding wordt vermogen tot heling van jezelf en anderen gewekt. Deze inwijding kan zonder PI- Stone worden doorgegeven’.

2 de inwijding

De banden van kracht (Chumpi Karpay)

Met deze inwijding ontvang je 5 energetische banden van kracht ter versterking van je energieveld. Ze geven een belangrijke spirituele bescherming welke zorgt voor verbinding met de natuurlijke krachten en elementen en geven tevens verbinding met je eigen natuurlijke innerlijke kracht.

3 de inwijding

Initiatie van Harmonie (Ayni Karpay)

Deze inwijding verbind je met de zeven scheppende principes van het universum. 7 archetypen, universele, organiserende krachten, worden energetisch als zaadjes in je chakra’s gewekt.

4de inwijding

Initiatie van de ziener (Kawak Karpay)

Deze inwijding ontwaakt de innerlijke ziener in je en daarmee je vaardigheid om de onzichtbare wereld van energie en spirit te gaan waarnemen

Lineage inwijdingen:

Deze inwijdingen stemmen je af op de frequentie van de tijd van engelen en aartsengelen en de verschillende afstammingslijnen van sjamanistische Inca helers

5 de inwijding

Initiatie van de Hoeders van de dag (Pampamesayok)

De hoeders van de dag dienen het vrouwelijke pad. Zij eren de natuur in al haar grootsheid en weten zich er en onlosmakelijk onderdeel van te zijn.

6 de inwijding

Initiatie van de Hoeder van Wijsheid (Altomesayok)

 Deze initiatie brengt je relatie met de hemel en het kosmische weer in het reine met Vader Zon, inti TaiTai, De Zon, de kracht van creatie.

7 de inwijding

Initiatie van de Hoeder van de Aarde (Kurak Akuyek)

Deze initiatie verbind je met de Aartsengelen die waken over onze Melkweg. Hoeders van de Aarde zijn de hoeders van alle leven op aarde en zij vallen onder de directe bescherming van de ze Aartsengelen.

Nieuwste inwijdingen

8 ste inwijding

Initiatie van de Hoeder van de Sterren (Mosoq Karpay)

Dit is de initiatie van de tijd die komt. Met deze initiatie krijg je een stevige en veilige verankering met de tijd die komt na de overgangsfase waar we nu in zitten.

9de inwijding

Initiatie van de Schepper (Taytanchis)

Deze 9de en laatste inwijding activeert je Goddelijke natuur, het licht van creatie. De schepper in jou.

De inwijdingen worden gegeven individueel als in groepsverband.

Duur van de workshop:

Afhankelijk van de groepsgrootte 2 dagen.

Individueel 3 sessies ochtenden/ middagen of avonden in overleg.

De investering in jezelf € 250,- inclusief 9 inwijdingen, uitgebreide map en pi-stone.

Aanmelden:

Check de agenda voor data.

Voor meer informatie of eventuele mogelijkheden mail naar info@mundiamor.nl