Ons aanbod

Energetische behandelingen/healing

Via mijn handen of hele energie-lichaam worden blokkades opgespoord. Zo voel ik verschillende energetische lichamen, chakra’s en meridiaan punten. Door mijn intentie te leggen op wat de cliënt nodig heeft, wordt het zelfgenezend vermogen in gang gezet. Gifstoffen kunnen worden afgevoerd en blokkades kunnen worden opgeheven. Zo gaat energie weer stromen, verbindingen worden hersteld zodat klachten kunnen verminderen of worden opgelost.

Harmoniserende behandeling: Dit is een ontspannende en rustgevende behandeling, waarbij blokkades kunnen worden opgelost.

Integrerende behandeling: De intentie hiervan is om het levensdoel van de cliënt duidelijk te krijgen; dit doel wordt dan door mij gevisualiseerd en beschreven. Dit helpt de cliënt om zijn/haar levenspad te blijven volgen en lessen te leren.

Kwantum behandeling ( fysiek en mentaal): Dit is een diepgaande behandeling waarbij ik werk op cel niveau en waarbij ik de cliënt begeleid d.m.v. visualisaties om zo blokkades (pijn, obstakels) op te ruimen. Bij mentale benadering vertel ik mijn waarnemingen en laat ik de cliënt actief meewerken om zo het onbewuste bewust te laten worden en inzichten te laten verkrijgen.

Hersenhelften harmoniseren: Deze behandeling wordt gebruikt om de balans tussen gevoel en verstand (terug) te vinden en om ‘rust in het hoofd’ te creëren.

Het oversteken van het energetische lichaam is een meer diepgaande behandeling en ik gebruik deze alleen als de cliënt wat meer vertrouwd is aan energie en aan mij.

reading

Tijdens een reading wordt de energie van de cliënt gelezen en beschreven. Het doel hiervan is om meer inzicht in jezelf te verkrijgen. Een reading wordt meestal afgesloten met een healing om een proces te ondersteunen of af te ronden.

coaching

Hierbij worden zingeving en levenslessen van de cliënt besproken,men wordt hierbij geholpen om inzichten te verkrijgen om weer verder te kunnen met zijn/haar leven. Door het even ‘bij de hand nemen’ van de cliënt kan hij/zij vervolgens zelf weer verder.

kleurenpunctuur

volgens Peter Mandel

Ervaar hoe je dimensies toevoegt als je met licht en kleur werkt.

Kleurenpunctuur is een vorm van acupunctuur een internationale therapie, die in diverse landen over de wereld wordt toegepast door artsen en therapeuten. Licht therapie is zeer effectief  bij het herstellen van allerlei klachten. 

Denk hierbij aan zowel lichamelijke als geestelijke klachten zoals: maag / darmklachten, rugklachten , reumatische klachten, stress, burn-out, emotionele spanningen etc……


Acupunctuurpunten en reflexzones en andere gebieden op de huid zijn gevoelig voor licht en kleur. Met een speciale lichtpen wordt gekleurd licht op de huid ingestraald. De huid neemt deze impulsen op via cellen en energiebanen op en worden deze impulsen doorgegeven aan verschillende organen en fysiologische systemen. Door de juiste kleur op de juiste plaats te geven kunnen er diepgaande processen zowel op lichamelijk als psychisch niveau in gang worden gezet.

es-sense therapie

Dit is een behandelvorm waarin verschillende therapieën verweven zijn. Dit zijn EFT, Quantum, NLP, Energiewerk, Psychologie en Spiritualiteit.

Door middel van spiertesten kan er gekeken worden of er blokkades zijn en wordt er contact gemaakt met het onderbewuste van de cliënt, waar alle emoties en ervaringen van iemand zijn opgeslagen.

Door onverwerkte ervaringen kunnen bepaalde blokkades en patronen ontstaan, die met es-sense kunnen worden verwerkt. Hierdoor kan het onbewuste bewust gemaakt worden, zodat er weer harmonie kan ontstaan en men sterker in het leven gaat staan.

Bach bloesem therapie

Bachbloesem is een energetisch middel dat werkt op de gemoedstoestand en is een mooie aanvulling op andere therapieën. De bloesem wordt bepaald door een goed coaching gesprek, kinesiologie de zogezegde spiertesten of door de biosensor. De vloeibare plantenextracten werken positief in op de emoties.

 Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, over bezorgdheid en schuldgevoelens. Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde bloesem terug in zichzelf geloven en met zelfvertrouwen de zaken aanpakken.

massage

Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke producten ter bevordering van een gezonde lichaam en geest.

detoxbehandeling

Een detox behandeling is gericht op het ontzuren en ontgiften van het lichaam. Tijdens een massage waarbij het lymfesysteem wordt geactiveerd, worden gifstoffen afgevoerd en het immuunsysteem versterkt.

Een peeling zorgt voor verwijdering van dode huidcellen en afvalstoffen.

Voor verdere afvoer van schadelijke stoffen en toevoeging van hoogwaardige mineralen, wordt gebruik gemaakt van een pakking.

Ook meditaties en visualisaties worden in deze behandeling gebruikt, deze hebben een indringende invloed op de psyche en het bewustzijn. Ook hierbij richten wij ons op het zich ontdoen van gifstoffen en overtollige ballast.

kruidenstempels & borstelmassage

Door de huid op een speciale wijze te borstelen, worden de stofwisseling en de doorbloeding bevorderd, wat nieuwe energie geeft. Tevens worden dode huidcellen verwijderd waardoor gifstoffen het lichaam beter kunnen verlaten.De huid wordt meteen gladder en zachter en ziet er mooier en gezonder uit. De werking is ontspannend en zowel fysiek als mentaal merkbaar.

Voor verdere afvoer van afvalstoffen volgt een peeling.

De kruidenstempel is een welkome aanvulling in een detox programma. Doordat de stofwisseling wordt gestimuleerd en de lymfestroom wordt gevolgd, kunnen afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd.

Er is sprake van een aantal functionele activiteiten, zoals de geneeskracht van specifieke kruiden, de thermische werking van warmte, en de ritmische beweging van de stempels. Door deze unieke combinatie gaat er niet alleen een heilzame werking uit van deze techniek, het zorgt ook voor een ontspannen geest en een verzorgde huid.

abhyanga massage

Deze unieke behandelvorm stamt uit de Ayurvedische traditie waarbij lichaam en geest zowel innerlijk als uiterlijk helemaal gereinigd worden. In deze behandeling wordt men heerlijk gemasseerd met esoterische olie en worden de marma punten aangepakt. Deze marma punten vormen de verbinding tussen het fysieke en het energetische lichaam (emotioneel, mentaal, spiritueel, karmisch).

Door de massage kan de energie via de marma punten tussen de lichamen stromen, waardoor direct oorzaak en gevolg worden behandeld. Bij deze massage zal men een diepe vorm van relaxatie en healing ervaren en constante harmonie. Een reinigende, vitaliserende, verjongende massage waarbij de energie weer beter gaat stromen.

sacred hotstone

Hierin wordt gewekt met oeroude technieken en tradities. Het betreft hier een combinatie van een aantal therapieën, krachten en mogelijkheden die tezamen een ongekende kracht in therapie kunnen geven.

Aardende en kosmische therapie: Verbinding met deze krachten via de stenen.

Energetische Healing: Activering van het zelfgenezend vermogen.

Massage: Draineren, activeren, regenereren.

Aroma-kruidentherapie: De kracht van esoterische oliën of kruiden.

Tijdens een massage kan men zich helemaal overgeven en ontspannen. Door gebruik van de warme stenen en door de energetische werking van de sacred hotstone komt men in een andere soort van dimensie waardoor er meer bewustwording ontstaat en men heel dicht bij zichzelf uitkomt. Men kan voelen wat er diep van binnen gebeurt.

Een aardende massage voor wie een stapje verder wil zetten in zijn/haar leven.

energetische massage

De massage is bedoeld om je energie weer te voelen en te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energie kanalen te openen en vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren.

Er wordt gebruik gemaakt van lange zachte effleurages (strijkingen) met handen of vingertoppen. De punten die op meridianen of chakra’s liggen worden gemasseerd. Zo wordt je uitgenodigd om te voelen wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Gedurende massage kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Dit kan zorgen voor een bewustwordingsproces. Het gaat erom dat je dan emoties herkent, aanvaard als een deel van jezelf, als je dit doet dan bevrijd je jezelf van blokkades en vindt er heling plaats.

thermofysische massage

Diepte massage waarbij gebruik gemaakt word van veen/ moorkussens, een geneeskrachtig product voor warmte- en koudetherapie. Het is de veelheid aan toepassingsmogelijkheden die deze massage zo geliefd maakt. Moor (veen) is een van de oudste natuurgeneesmiddelen , een wonderlijk eind product van een duizend jaar doorgaand proces.

De pijn verzachtende, ontstekingsremmende en activerende werking is aan de hand van wetenschappelijke onderzoeken meerdere malen bevestigd. Veen(moor) werkt zelfs voor het hele organisme harmoniserend en zorgt voor een goede aarding. De heilzame kracht van deze moorkussens kunnen gebruikt worden voor verschillende behandelingen en ziekten.

Warmte therapie: verkrampingengewrichtspijnen & rugklachtenreumatische aandoeningenischias, spit in de rugmaag-, darm-, en nierpijnleverwikkelsmenstruatiepijnenverkoudheid en afvoer afvalstoffen (verzuring).

Koude therapie: migraine & hoofdpijnontstekingeninsectenbetenacute reumatische aandoeningenblessures, kneuzingen & verstuikingenom koorts te laten zakken.

Ceremonies

Bij Mundi Amor geven we regelmatig ceremonies met de heilige meester planten. De heilige plantenmeesters verruimen bewustzijn waardoor je een bredere visie ontwikkeld en uit kleine denken stapt ze helpen je herinneren wie je werkelijk bent.

Bij Mundi Amor kun je een individuele ceremonie boeken of een ceremonie in kleine besloten groep (2 tot 4 personen). Regelmatig geven we ook groepsceremonies houdt hiervoor de website in de gaten.

Kaartlegging

De wereld waarin wij nu leven werd door de wijze mannen en vrouwen (druïden, wiccans (heksen) en sjamanen) de materiële wereld genoemd. Achter of voorbij deze wereld ligt “een andere wereld” de wereld van geesten, krachten en machten, die ons tot gids kunnen zijn en die ons kunnen helpen als we hun bestaan maar erkennen en hun werkelijkheid aanvaarden. Kaarten kunnen de boodschappen brengen tussen twee werelden.

De kaarten kun je louter zien als een instrument voor zelfontplooiing bij het zoeken naar de zin van het bestaan, betekenis geven aan het leven. Het is een therapeutisch middel bij het herstel van de gebroken heelheid van de mens.

Bij een kaartlegging gaat het om de bewustwording van het onbewuste. Ieder mens heeft momenten dat hij persoonlijke vragen heeft, maar niet bij de antwoorden kan komen. Het antwoord zit in je maar kunt er even niet bij. Een kaartlegging is een beproefd hulpmiddel om die antwoorden te vinden. Het gaat daarbij vaak om zaken zoals relaties, werk, gezondheid en zelfontplooiing.

Een kaartlegging is een hulpmiddel bij het brengen van die boodschappen, het is een orakel en kan geentoekomst voorspellen, het verwijst naar mogelijkheden en keuzen. Gebruik een kaartlegging dan niet om uit te vissen wat de toekomst zal brengen, Gebruik de legging om erachter te komen welke invloeden of neigingen misschien in ons leven bestaan die vragen om aanmoediging, begrip of verandering.

Workshops & cursussen

Regelmatig worden er workshops & cursussen gegeven, houdt hiervoor de website in de gaten.