Cacao Bliss

Cacao Bliss is een prachtig, liefdevol geneesmiddel voor de ziel. Het is een natuur medicijn om het bewustzijn te vergoten op je schaduw en kracht kanten. De delen die je niet meer dienen zijn om los te laten zodat je kan worden wie je eigenlijk bent. Dit wordt met professionele begeleiding en ondersteuning gedaan.

Het is een combinatie van rauwe cacao, psilocybine, Caapi; een bestanddeel van Ayahuasca en meerdere kruiden/ specerijen.

Cacao Bliss heeft een zacht en vrouwelijk karakter. De ceremoniële cacao is een echte hartopener en geeft een liefdevol verwarmd gevoel. De cacao helpt om op een zachte manier naar jezelf te kijken.

Door de Caapi heeft het medicijn overeenkomsten met Ayahuasca en is er genezing mogelijk op de diepere lagen. Er kan bevrijding plaatsvinden van trauma’s, negatieve gedachten, gedragspatronen en geloofsovertuigingen. De Caapi werkt op lichamelijk niveau. Het is een lichaamsscanner en energetische reiniger.

De mannelijke energie van de psilocybine maakt nieuwe verbindingen aan in de hersenen. Dit helpt voor daadkracht en actie dit kan in je dagelijkse leven ondersteuning geven voor het integratieproces.

Een innerlijke reis kan je inzicht geven bij persoonlijke ontwikkeling, patronen doorbreken, bewustwording, spirituele groei, levensvraagstukken en de heling van trauma’s en lichamelijke klachten.

Vaak zijn we geneigd om te denken dat lichamelijke klachten ontstaan door een fysieke handeling. Lichamelijke klachten zijn echter vaak slechts een symptoom van een dieper gelegen oorzaken op emotioneel, mentaal of spiritueel vlak. Cacao Bliss laat je dieper kijken naar het verhaal achter het symptoom/ oorzaak, waardoor je beter in contact komt met jezelf. Een goede bondgenoot die helpt bij levensvragen en/of zoektocht naar innerlijke groei.

Bepaalde Levensvragen kunnen aan bod komen. En geven bevrijding als we de waarheid leren kennen. Dit zijn vragen zoals wie ben ik in wezen?  Waarom doe ik wat ik doe? Of” wat is mijn doel in het leven?’

Soms kunnen we niet meer genieten doordat de obstakels in het leven te veel aandacht vragen. Dit is een mogelijkheid om dit te transformeren in jezelf. Wij helpen in de ondersteuning van het tegemoetkomen van deze obstakels en het werkelijk te verwerken in je leven.

Bij Mundi Amor kun jij werken met Cacao Bliss en een diepgaand proces aangaan met jezelf, in een uiterst veilige setting met goede deskundigheid.

Een Cacao Bliss ceremonie is te boeken als individuele en duo sessie of als groepssessie met max 8 personen.