Pure Voice circle

Voel de frequenties van het geheel, stem jezelf af en resoneer.

Ga jij met ons mee op spirituele klankbeleving?  Intuïtief klank maken recht vanuit je hart?

De stem van ons hart spreekt een universele taal. Klank is trilling, trilling is energie, alles bestaat uit trilling en verbind met alles dat is. Klank van een stem is heel eigen. Als klank ons hart binnenkomt weten we wat waar is. Het is puurheid van emotie en kracht. Het raakt ons diep van binnen en maakt dat we ons verbonden voelen met een ander, het raakt een verlangen om jezelf te mogen zijn.

Stem, klanken zijn krachtige instrumenten om uitdrukking te geven aan wie jij bent of wil zijn. Jouw stem kent het best de frequenties die jij nodig hebt om te helen. De stem van een ander kan jou raken wanneer hij resoneert met wat er in jou leeft. Het werken met stem en klank heeft dus een heel direct verbindend en helend effect.

Door klank te maken kom je in contact met je diepste zelf of het zelf van de ander, wat verbindt. In een ceremoniële cirkel een veilige bedding, gaan we verbinden en delen, spreken we onze diepste wensen en intentie uit. We maken gebruik van instrumenten die jou uitnodigen jouw unieke klank/ stem naar buiten te laten komen. Door jezelf af te stemmen op de klanken om je heen, laat je als antwoord vanuit jezelf jouw klank ontstaan. Intuïtief laten we een symfonie ontstaan recht vanuit ons hart dat onze ziel raakt.

Iedere keer weer een nieuwe unieke beleving.

Check onze agenda voor data

Duur van deze workshop is 1,5 uur

Kosten voor deze workshop 15,00 euro

Chakra klank uitlijning

In deze workshop gaan we ervaren wat klank en kleur voor jou kunnen betekenen. We sounden kleur met zijn kwaliteiten in iedere chakra. Hierdoor komt een een stofwisselingsproces opgang die in alle cellen gevoeld en gevoed worden. Het brengt harmonie en doet zowel haar werk in het fysieke als etherische lichaam.

In iedere klank is ook een kleur en in iedere kleur is ook een klank. Iedere kleur heeft een unieke frequentie, trilling en heeft een bepaald helend effect. Kleuren versterken je klanktaal, je expressie en je vermogen om te visualiseren.

Kleuren brengen je in diep contact met de emotionele inhoud van het chakra. Je kunt ze ervaren als klankzenders. Kleuren combineren met klanken is een prachtige ervaring. Kleuren hebben een unieke intelligentie die niet kunnen worden gemeten.

Je leert vertrouwen op de manier waarop je werkt met kleuren en geef je je over aan hoe ze door jou als klank heen gebruikt willen worden. Door te sounden in een groep voel je de frequenties van het geheel.

Check onze agenda voor data.

Duur van deze workshop is 1,5 uur.

Kosten voor de workshop 15,00 euro.