Energetische behandelingen

energetische behandelingen/healing

Via mijn handen of hele energie-lichaam worden blokkades opgespoord. Zo voel ik verschillende energetische lichamen, chakra’s en meridiaan punten. Door mijn intentie te leggen op wat de cliënt nodig heeft, wordt het zelfgenezend vermogen in gang gezet. Gifstoffen kunnen worden afgevoerd en blokkades kunnen worden opgeheven. Zo gaat energie weer stromen, verbindingen worden hersteld zodat klachten kunnen verminderen of worden opgelost.

Harmoniserende behandeling: Dit is een ontspannende en rustgevende behandeling, waarbij blokkades kunnen worden opgelost.

Integrerende behandeling: De intentie hiervan is om het levensdoel van de cliënt duidelijk te krijgen; dit doel wordt dan door mij gevisualiseerd en beschreven. Dit helpt de cliënt om zijn/haar levenspad te blijven volgen en lessen te leren.

Kwantum behandeling ( fysiek en mentaal): Dit is een diepgaande behandeling waarbij ik werk op cel niveau en waarbij ik de cliënt begeleid d.m.v. visualisaties om zo blokkades (pijn, obstakels) op te ruimen. Bij mentale benadering vertel ik mijn waarnemingen en laat ik de cliënt actief meewerken om zo het onbewuste bewust te laten worden en inzichten te laten verkrijgen.

Hersenhelften harmoniseren: Deze behandeling wordt gebruikt om de balans tussen gevoel en verstand (terug) te vinden en om ‘rust in het hoofd’ te creëren.

Het oversteken van het energetische lichaam is een meer diepgaande behandeling en ik gebruik deze alleen als de cliënt wat meer vertrouwd is aan energie en aan mij.