Spirituele consulten

Kaartlegging

De wereld waarin wij nu leven werd door de wijze mannen en vrouwen (druïden, wiccans (heksen) en sjamanen) de materiële wereld genoemd. Achter of voorbij deze wereld ligt “een andere wereld” de wereld van geesten, krachten en machten, die ons tot gids kunnen zijn en die ons kunnen helpen als we hun bestaan maar erkennen en hun werkelijkheid aanvaarden. Kaarten kunnen de boodschappen brengen tussen twee werelden.

De kaarten kun je louter zien als een instrument voor zelfontplooiing bij het zoeken naar de zin van het bestaan, betekenis geven aan het leven. Het is een therapeutisch middel bij het herstel van de gebroken heelheid van de mens.

Bij een kaartlegging gaat het om de bewustwording van het onbewuste. Ieder mens heeft momenten dat hij persoonlijke vragen heeft, maar niet bij de antwoorden kan komen. Het antwoord zit in je maar kunt er even niet bij. Een kaartlegging is een beproefd hulpmiddel om die antwoorden te vinden. Het gaat daarbij vaak om zaken zoals relaties, werk, gezondheid en zelfontplooiing.

Een kaartlegging is een hulpmiddel bij het brengen van die boodschappen, het is een orakel en kan geen toekomst voorspellen, het verwijst naar mogelijkheden en keuzen. Gebruik een kaartlegging dan niet om uit te vissen wat de toekomst zal brengen, Gebruik de legging om erachter te komen welke invloeden of neigingen misschien in ons leven bestaan die vragen om aanmoediging, begrip of verandering.