Priesteressen van Lemurië

Een bijzondere workshop  waarin je door de priesteressen van Lemurië en de lichtraad wordt ingewijd in “Het licht van Lemurië”

Wat gaan we doen tijdens de workshop doen?

We beginnen met het aanroepen van de priesteressen en de lichtraad van Lemurië. Je gaat door de Lemurische poort, die door de priesteressen wordt gemaakt en ontvangt tijdens de geleide meditatie, een heling in de kristallen tempel van de Lemurische priesteressen. In de initiatiegrot ontvang je via mij de “licht van Lemurië inwijding” in aanwezigheid van de priesteressen en de lichtraad, door gebruik te maken van een bijzonder en krachtig Lemurisch zaad kristal. Vervolgens word je door mij in een Lemurische synchronische lichtkamer geplaatst om alles te laten integreren.

Je ontvangt een persoonlijke boodschap die de priesteressen voor jou hebben doorgegeven.

Wat is Lemurië en wie zijn de Lemurische priesteressen?

Lemurië was een heel lang geleden een spiritueel paradijs op aarde, en zeer hoogontwikkelde beschaving die volledig in eenheid leefde met alles om zich heen. Tot er misbruik werd gemaakt van liefde en deze beschaving ten onder ging. De Lemurische priesteressen hebben zich nu weer kenbaar gemaakt, en willen zich vanuit hun contact met het goddelijke hun magische en wereldse krachten bewust en gericht inzetten. Dit om ons te laten herinneren dat wij het licht van Lemurië in ons dragen, dat het in ons fysieke en energetische DNA zit, erop wachtend tot het weer geactiveerd mag worden. Ze openen daarvoor de heilige poorten naar die oude wereld en haar wijsheid.

Wat is het licht van Lemurië?

Het licht van Lemurië afstemming verbind je met lemuriërs en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je helderziende/ heldervoelende/ helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en te versterken ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden, naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden.

Het hart volgt de wijsheid van de ziel.

Check onze agenda voor data.

Kosten voor de workshop 55 euro incl. lemurisch zaad kristal.

Wil de workshop doorgeven geef dit dan door bij je inschrijving (voor 30 euro extra) ontvang een complete map en een certificaat.