Over ons

Onze missie

Onze visie is dat wij allemaal leven in een wereld waarin iedereen ‘wakker’ is, in liefde leeft met en voor elkaar. Dat iedereen leeft vanuit zijn diepste wezen. Om dit te realiseren is onze missie om jou te helpen ontwaken van de liefde voor jouw wereld, wat wij zien als groei in liefde voor de wereld. In harmonie, met en voor elkaar.

Ben jij klaar voor de mooiste reis, het grootste avontuur? Dan staan wij met open armen klaar om jou te ontmoeten.

Ons verhaal

Ayahuasca slingerplant van de ziel

Liefde voor jou wereld is liefde voor de wereld

Hey mooi mens, wat fijn dat je hier bent. Misschien loop je even vast en ervaar je stagnatie in je dagelijkse leven. Was je aan het surfen op het web op zoek naar zingeving en heeft dit ons nu hier bij elkaar gebracht.

Een gevoel van een stemmetje diep in jou, een roep dat je klaar bent voor verandering. Een inner calling om het avontuur aan te gaan en de mooiste reis van je leven te beleven.

Een reis waarin je wilt ontdekken en op onderzoek uitgaan wie je werkelijk bent. Het leren leven vanuit je hart en om dit te volgen. Je hart volgen is o zo makkelijk maar ook zo moeilijk tegelijk.

Moeilijk omdat we gewend zijn ons verstand volgen, te leven vanuit feiten en te doen wat anderen van ons verwachten. Het wordt makkelijk als dit wordt afgeleerd.

Lees meer…

Bianca van Boven

Natuurgeneeskundig therapeut

Hey, hallo mijn naam is Bianca, geboren in 1969 in het mooie ’s-Hertogenbosch.

Hier ben ik al vele jaren werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut en energetisch medium.

Lees mijn verhaal hier

Rutger Kuijken

Vrijwilliger/kruidengeneeskunde

Stralende groet en aangenaam! Ik ben Rutger en ben geboren te Leiderdorp.

Samen met Bianca werk ik met passie en plezier samen om mooi energetisch werk te verrichten en mijzelf in staat van de natuur te stellen om zelfhelend vermogen te activeren.


Lees mijn verhaal hier