Voedselbos

Onderkant formulierNaast rituelen, holistisch werk en ceremonies met plantmedicijnen werken we bij Mundi Amor ook met grote passie aan en op het stukje land met geneeskrachtige planten en kruiden.

Een van onze favorieten is de vlierboom. Die houdt samen met de grote eik de energie zuiver op het land. De vlierboom zorgt voor een betere doorbloeding en optimaliseert de luchtweg! Heerlijk als siroop en bes.

Zo was afgelopen weekend was Mara Lina van Landgoed Overvloed  bij ons op bezoek voor gezelligheid, drankjes maar óók om een blik te werpen op het land en een plan te maken om een lokaal voedselbos te creëren volgens het permacultuur principe. Alles in balans en geheel op Natuurlijke Wijze waarin de natuur écht centraal staat.

Enorm veel geleerd en kennis opgedaan en mijn groene vingers/handen maar ook m’n alles jeukt om aan de slag te gaan en hier luxe en weelde te creëren waarin balans van de natuur centraal staat!

Méga veel zin in om hier een prachtig voedselbos te creëren!!

PS Landgoed Overvloed kan jou ook adviezen geven en hebben alle kennis in huis voor regeneratieve natuur inclusieve landbouw, ecologie, bodem advies, permacultuur en voedselbossen!

Bendiciones / blessings❤️ Rutger en Bianca