REM – Over ons

Onze missie

Onze visie is dat wij allemaal leven in een wereld waarin iedereen ‘wakker’ is, in liefde leeft met en voor elkaar. Dat iedereen leeft vanuit zijn diepste wezen. 
Om dit te realiseren is onze missie om jou te helpen ontwaken van de liefde voor jouw wereld, wat wij zien als groei in liefde voor de wereld. In harmonie, met en voor elkaar.
Hieronder is ons verhaal beschreven. Een verhaal waarin we jou meenemen in onze zienswijze op de wereld, waar wij voor staan en hoe wij dit willen realiseren.
Ben jij klaar voor de mooiste reis, het grootste avontuur? Dan staan wij met open armen klaar om jou te ontmoeten.

580

Volunteers

980

Donations

897

Projects

320

Missions

Ons verhaal

Liefde voor jou wereld is liefde voor de wereld

Hey mooi mens, wat fijn dat je hier bent. Misschien loop je even vast en ervaar je stagnatie in je dagelijkse leven. Was je aan het surfen op het web op zoek naar zingeving en heeft dit ons nu hier bij elkaar gebracht.

Een gevoel van een stemmetje diep in jou, een roep dat je klaar bent voor verandering. Een inner calling om het avontuur aan te gaan en de mooiste reis van je leven te beleven.

Een reis waarin je wilt ontdekken en op onderzoek uitgaan wie je werkelijk bent. Het leren leven vanuit je hart en om dit te volgen. Je hart volgen is o zo makkelijk maar ook zo moeilijk tegelijk.

Moeilijk omdat we gewend zijn ons verstand volgen, te leven vanuit feiten en te doen wat anderen van ons verwachten. Het wordt makkelijk als dit wordt afgeleerd.

Je hart volgen en het nieuwe tijdperk

Je hart volgen gaat over jezelf zijn. Het gaat niet over status, geld of groot huis hebben. Je hart volgen is maling hebben aan wat anderen van je denken en ontdekken wie jij echt bent. 

Het is ook aandachtig luisteren naar dat stemmetje diep in jou fluistert, daar waar het ego overheerst. Wanneer je stil bent en luistert naar het gefluister, ontstaan er waarschijnlijk ook vragen.

Vragen zoals, wie ben ik in mijn diepste wezen? Wat is eigenlijk mijn doel, mijn pad? Heb je het gevoel dat je een taak hebt? Of dat je iets mag dienen hier op deze aarde?

Become a volunteer

Join us for a better life and beautiful future

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Dui vivamus arcu felis bibendum ut tristique et egestas quis.