Ons verhaal

Liefde voor jou wereld is liefde voor de wereld

Hey mooi mens, wat fijn dat je hier bent. Misschien loop je even vast en ervaar je stagnatie in je dagelijkse leven. Was je aan het surfen op het web op zoek naar zingeving en heeft dit ons nu hier bij elkaar gebracht. Een gevoel van een stemmetje diep in jou, een roep dat je klaar bent voor verandering. Een inner calling om het avontuur aan te gaan en de mooiste reis van je leven te beleven.

Een reis waarin je wilt ontdekken en op onderzoek uitgaan wie je werkelijk bent. Het leren leven vanuit je hart en om dit te volgen. Je hart volgen is o zo makkelijk maar ook zo moeilijk tegelijk. Moeilijk omdat we gewend zijn ons verstand volgen, te leven vanuit feiten en te doen wat anderen van ons verwachten. Het wordt makkelijk als dit wordt afgeleerd.

Je hart volgen en het nieuwe tijdperk

Je hart volgen gaat over jezelf zijn. Het gaat niet over status, geld of groot huis hebben. Je hart volgen is maling hebben aan wat anderen van je denken en ontdekken wie jij echt bent. Het is ook aandachtig luisteren naar dat stemmetje diep in jou fluistert, daar waar het ego overheerst. Wanneer je stil bent en luistert naar het gefluister, ontstaan er waarschijnlijk ook vragen. Vragen zoals, wie ben ik in mijn diepste wezen? Wat is eigenlijk mijn doel, mijn pad? Heb je het gevoel dat je een taak hebt? Of dat je iets mag dienen hier op deze aarde?

Het nieuwe Aquarius Tijdperk is aangebroken. Een nieuwe wereldbewustzijn; de nieuwe aarde met een nieuwe energie. Beseffen dat niet alleen jij een nieuwe fase in mag maar dat de hele mensheid in een nieuwe fase opstart. Een weg naar een tijd waarin we gaan transformeren, waarin we mogen leven vanuit liefde in plaats van je laten leiden door angst. Iedere overgang van een tijdperk brengt verandering met zich mee en zal niet eenvoudig gaan. Het vergt moed die bij jezelf begint.

De woorden liefde, eenheid, acceptatie, compassie, vrijheid en vrije wil, horen hier allemaal bij. Jij mag je langzaam bewust worden van bovenstaande kwaliteiten en deze in jezelf te integreren. Wanneer we aan de slag gaan met het transformeren van oude patronen, conditioneringen en bewustzijnslagen zal je de liefde ontdekken voor jouw wereld.

Klaar voor..?

Ben jij klaar voor jouw spirituele bewustwording, helderheid en onthulling van de waarheid? Ben jij eraan toe en durf je wakker te worden? Durf je te kijken naar jouw trauma’s, je verleden en zelf opgelegde obstakels. Lessen die je nog mag leren of mag begrijpen, krijgen dan de hoogste prioriteit. Leren en in staat zijn om te vergeven, te accepteren te genezen. Weten dat je een belangrijke verandering mag doormaken. Nee, dit is zeker geen gemakkelijke reis dus neem deze taak dan ook heel serieus. Neem ook geen overhaaste beslissing en neem de tijd, want verandering heeft ingrijpende consequenties voor de rest van je leven, meer dan je ooit zal beseffen. 

Jouw reis 

Be aware want het wordt een intense reis, maar o zo mooi aan het einde van het parcour. Ben je er echt klaar voor om aan jouw persoonlijke avontuur te beginnen? Wij juichen jou toe en staan altijd voor je klaar. Om je te bejubelen, maar zeker ook om jou te begeleiden en te ondersteunen. Het helpen vinden van jouw ontbrekende stukjes van de puzzel en deze in elkaar passen als een geheel. En je vraagt je dan af, hoe wij dat doen? Met veel liefde en veel respect en met behulp van Moeder Aarde en het universum. Bewust worden van onze moeder, de aarde die alles in zich heeft om ons te voeden, verzorgen en genezen.

Samen met haar en alles wat zij ons geeft, zijn wij hier om jou te helpen op deze grote ontdekkingstocht. Het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Als je ja leert zeggen, houdt iedere strijd op en dans je jouw dans en leef je jouw leven. Als je ja leert zeggen kan je vervulling geven aan alles wat in je zit, waarnaar je altijd buiten jezelf hebt gezocht.

Een eerste stap op weg naar volledigheid en authentiek zijn. Je thuis voelen, samenklank, harmonie, vrijheid, vervulling, transcendentie is liefde voor jouw wereld. Wanneer wij kunnen bijdragen aan jouw proces, je helpen leren leven vanuit liefde om te stralen durven leren staan in je eigen licht, dan zijn wij dankbaar dit te mogen doen.

Onze visie is dat wij allemaal leven in een wereld waarin iedereen ‘wakker’ is, in liefde leeft met en voor elkaar. Dat iedereen leeft vanuit zijn diepste wezen.  Om dit te realiseren is onze missie om jou te helpen ontwaken van de liefde voor jouw wereld, wat wij zien als groei in liefde voor de wereld. In harmonie, met en voor elkaar.

Ons diepste wezen

Wanneer we leven vanuit ons diepste wezen en we goed voor onszelf zorgen, weten we dat alles één is. Een synergie, samenwerking en een uitwisseling van energie. Mens, universum en moeder aarde. Moeder aarde is onvoorwaardelijke liefde. Zij heeft alles te bieden om ons te voeden, verzorgen, te genezen en tot inzichten te komen. Wanneer we de liefde vinden voor onze wereld, kijken naar de wereld en zijn we vol verwondering.

Ben jij klaar voor de mooiste reis, het grootste avontuur? Dan staan wij met open armen klaar om jou te ontmoeten.